Skindpude – On fire 40 x 25

DKK 695,00

Skal din indretning lige have et nøk op, så prøv Miss Sybergs populære skindpuder af

Funktionalitet: 

Miss Sybergs eksklusive puder m/ krøl er til dig, der elsker dansk design og ønsker at pifte din boligindretning op med et traditionelt nordisk præg og et touch af natur og blødhed. Skind m/ krøl er produceret af eksklusive skind i brændte farver. Krøllerne giver et udtryk af blødhed, varme og luksus til din indretning. Puderne ser ikke bare smukke ud, men føles utrolig bløde og lækre. De passer flot ind i enhver indretning. Du kan sætte dit helt eget unikke præg på dit interiør ved at bruge puderne i forskellige størrelseskombinationer. De er meget alsidige, da de netop kommer i forskellige størrelser. De passer perfekt både i sofaen, i træ- og lænestole og som pyntepuder på sengen. 

Materiale og design:

Puderne er fremstillet af 100 % naturligt nordisk og eksklusive skind i brændte farver. Hårene på skindet lægger sig i små fine krøller og giver et naturligt og blødt look. Materialerne er slidstærke, og skindet kan holde længe med den rette pleje. Bagsiden er af velour. Lynlåsen er skjult. Monteringspude medfølger. 

Føres i tre forskellige størrelser, 40×40, 40×25 og 25×25, så du let kan sammensætte en kombination, der passer ind i netop din indretning. 

*Som alle andre lammeskindsprodukter indeholder skindet det naturlige Lanolin, som har en svag duft. 

Vedligehold: 

Miss Sybergs puder i 100 % naturligt eksklusive skind i brændte farver er slidstærke og langtidsholdbare med den rette pleje. Du passer bedst på din skindpude ved at ryste den regelmæssigt og støvsuge den med jævne mellemrum. Børst forsigtigt med en blød børste, hvis hårene danner totter. Evt. pletter fjernes med skummet fra tekstilrens. Stofbagsiden kan aftørres med en let fugtig klud evt. med lidt sæbe.

*Bemærk at Miss Sybergs skind og produkter ikke tåler maskinvask eller tørretumbler.

Se mere om vedlighold af pude.

Leveres med monteringspude.

2 på lager

Varenummer (SKU): MS-191921-40/25 Kategorier: , , Tags: ,
Translate »